Entreprenör.nu blir skapad

Förhoppningsvis blir det här en framtid med framgång. Det ska ju tydligen ligga guld i slutet av regnbågen sägs det.

Även om jag inte passar ordet ”Entreprenör” till 100% så har jag alltid varit en idéspruta. Enligt wikipedia så beskrivs ordet ”entreprenör” såhär:

”Entreprenör är ett begrepp för en företagsam person, ofta i betydelsen företagsgrundare. I vidare bemärkelse används termen om en person som är drivande och arbetar hårt för att nå framgång.

Entreprenörskap kan definieras som ”förmågan att identifiera möjligheter och skapa resurser för att ta tillvara dessa möjligheter”. Entreprenörskapet får någonting att ändra riktning. Nya infallsvinklar hittas och utvecklas. En entreprenör skapar nya affärsverksamheter och organiserar marknaden på ett nytt sätt.”

Det är väl den nedre beskrivningen som jag tycker att jag passar in på. Jag har alltid sett möjligheter med olika ideér, även om det kanske inte passar just mig. 

Jag tänker här på Entreprenör.nu blogga om min vardag med mina projekt och om vilka problem, möjligheter, frågeställningar jag stöter på. Det kommer givetvis bli en del tips, tankar och funderingar med. Åsikter om diverse IT-nyheter och en gång i veckan kommer jag nog att göra en utvärdering av någon annans sajt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *